ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ SCENT ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΈΣ - ΠΟΙΟΙ ΚΊΝΔΥΝΟΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ;

August 11, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ SCENT ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΈΣ - ΠΟΙΟΙ ΚΊΝΔΥΝΟΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ;
 
Οι διασκορπιστές αρώματος θεωρούνται γενικά ως χρήσιμες προσθήκες σε οποιαδήποτε κατάσταση. Εντούτοις, ακόμα μερικά θέματα ασφαλείας παρουσιάζονται στις ειδήσεις. Αυτό μπορεί να προτρέψει μερικούς ανθρώπους για να αναρωτηθεί εάν είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθούν οι ηλεκτρικοί διασκορπιστές πετρελαίου αρώματος.
 
Αυτό το άρθρο καλύπτει τις ανησυχίες ασφάλειας που πρέπει να γνωρίζετε. Δεν υπάρχουν πολλοί από τους, και ο καθορισμός τους είναι εύκολος. Εδώ παρέχουμε επίσης μερικές γρήγορες και εύκολες άκρες. Έτσι πάρτε τη μετάβαση.
 
 

Κίνδυνοι ασφάλειας με τους ηλεκτρικούς διασκορπιστές

 
Τα κύρια προβλήματα ασφαλείας με τους ηλεκτρικούς διασκορπιστές ουσιαστικού πετρελαίου είναι έπειτα, τι είναι αυτοί; Η πλειοψηφία των εναγομένων δεν αποδίδει συγκεκριμένα τα ουσιαστικά έλαια ή τα έλαια αρώματος στις ανησυχίες ασφάλειάς τους. Η έρευνα πραγματικά έχει δείξει ότι αυτά τα πετρέλαια έχουν πολλά οφέλη για την υγεία.
 
Οι ανησυχίες ασφάλειας παρουσιάζονται χαρακτηριστικά έξω με η ίδια τη μηχανή. Οποιαδήποτε μέθοδος διάχυσης που περιλαμβάνουν τη θερμότητα ή μια ανοικτή φλόγα έχει τον κίνδυνο μια πυρκαγιά, και οι φτηνοί διασκορπιστές είναι επιρρεπής σε διακοπή.
 
Οι ηλεκτρικοί διασκορπιστές που περιλαμβάνουν τις δεξαμενές και για το νερό και για τα ουσιαστικά έλαια μπορούν να προκύψουν τα πρόσθετα ζητήματα ασφάλειας. Το τρικλισμένο νερό μέσα στους διασκορπιστές να ενθαρρύνει την αύξηση των βακτηριδίων ή άλλων μικροβίων, που καθιστά τους ιδιαίτερα δύσκολους να κρατήσουν καθαρός.
 
 

Άκρες για την ασφαλή χρήση του διασκορπιστή

 
1. Επιλέξτε μια κατάλληλη μηχανή διασκορπιστών - προσπαθήστε να εξετάσετε τους πρόσθετους παράγοντες πρίν αγοράζει και επιλέγει τα επικυρωμένα στοιχεία, παρά τους διασκορπιστές που προσιτός στο κόστος στην αγορά. Μια μηχανή αρώματος που χρησιμοποιεί τη θερμότητα ή μια ανοικτή φλόγα δεν πρέπει να αγοραστεί (και να εγκυμονήσει έτσι τον κίνδυνο εγκαυμάτων). Εκείνοι οι διασκορπιστές με τη δροσερή υδρονέφωση που κάνει τις τεχνολογίες (π.χ. nebulization αεραντλιών, υπερηχητική διάσπαση σε άτομα) μπορούν να είναι ασφαλέστεροι σε αυτόν τον παράγοντα. Εάν θέλετε να πάρετε έναν ανέξοδο όμως αξιόπιστο διασκορπιστή, σκεφτείτε για έναν διασκορπιστή καλάμων.
 
2. Διατηρήστε ένα καθαρό μπουκάλι – ο διασκορπιστής έρχεται με έναν οδηγό χρηστών που εξηγεί πώς να φροντίσει τη δεξαμενή. Να σιγουρευτεί το ακροφύσιο είναι καθαρό, πρέπει να το καθαρίσετε μια φορά το μήνα εάν το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Το σημαντικότερο πράγμα, εντούτοις, είναι να καθαρίσει συνήθως λεπτομερώς για να αποτρέψει τη φόρμα και τα βακτηρίδια. Αποφύγετε το νερό στη δεξαμενή για τις εκτεταμένες χρονικές περιόδους.
 
3. Επιλογή ακριβώς τα καλύτερα ουσιαστικά πετρέλαια όχι όλα τα ουσιαστικά ή πετρέλαια μυρωδιάς είναι δημιουργημένος ίσος. Οι πολυάριθμοι παραγωγοί προσθέτουν τα συνθετικές συστατικά και τις ουσίες υλικών πληρώσεως στα ουσιαστικά πετρέλαια. Κάνετε προσεκτικός για να επιλέξετε τα φημισμένα εμπορικά σήματα των πετρελαίων αντ' αυτού από μη αποδεδειγμένα.
 
4. Χρησιμοποιώντας, αποφύγετε την έξοδο διάχυσης για να αποφύγει τον κίνδυνο πετρελαίων που και που διαβρώνουν οι μηχανές. Κρατώντας τις μηχανές κατακόρυφα και κάτω από μια συνηθισμένη κατάσταση, είναι αβλαβής στα μέρη μέσα και μένει μια μακροχρόνια χρήση διάρκειας ζωής, τα οποία μειώνουν τον επιβλαβή κίνδυνο για σας.
 

Συμπερασματικά, οι διασκορπιστές θέρμανσης ή τα scented κεριά μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς ενώ οι υγροί διασκορπιστές μπορούν να διαδώσουν τα βακτηρίδια εάν έλλειψη συχνότητας καθαρισμού.
 
Οι δροσεροί διασκορπιστές αρώματος αέρα μπορούν να είναι η μέγιστη εναλλακτική λύση και να απαιτήσουν το λιγότερο ποσό συντήρησης. Αυτός ο τύπος διασκορπιστών χρησιμοποιεί ο ίδιος τον αέρα δωματίων παρά το νερό ή τη θερμότητα για να διανείμει το καθαρό ουσιαστικό πετρέλαιο ομοιόμορφα σε όλο το σπίτι ή τη θέση επιχείρησής σας.