Τα ουσιαστικά πετρέλαια και οι διασκορπιστές έχουν τους κινδύνους για τα κατοικίδια ζώα;

September 1, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα ουσιαστικά πετρέλαια και οι διασκορπιστές έχουν τους κινδύνους για τα κατοικίδια ζώα;
Οι άνθρωποι στο σημερινό κόσμο φορτώνονται με πολύ, επομένως ψάχνουν συνεχώς τους τρόπους να φωτιστεί η πίεσή τους. Τα ουσιαστικά πετρέλαια συνδυάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους για να χαλαρώσουν τις εντάσεις, ενώ τα για χάδια ζώα έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν τα εσωτερικά selves των ανθρώπων. Η δημοτικότητα της χρησιμοποίησης των διασκορπιστών μυρωδιάς δωματίων έχει αυξηθεί βαθμιαία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Παρά την ύπαρξη πολύ καλά-αρεστός, υπάρχει πενιχρή και αντιφατική επιστημονική απόδειξη των πλεονεκτημάτων υγείας του. Είναι απολύτως σωστό να μιλήσει για τις πιθανές συνέπειες για την υγεία των για χάδια κατοικίδιων ζώων σας.

 

Επικίνδυνα ουσιαστικά πετρέλαια για τα κατοικίδια ζώα

Δεν είναι ποτέ ενδεδειγμένο να χρησιμοποιηθούν τα ουσιαστικά πετρέλαια ως εξωχρηματιστηριακές θεραπείες για τους ψύλλους ή οι ασθένειες δερμάτων λόγω των ευρειών παραλλαγών στη συγκέντρωση και την αγνότητα αυτών των ουσιών. Η πλειοψηφία των ουσιαστικών πετρελαίων είναι γνωστή για να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών μιγμάτων όπως το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού, πετρέλαιο ευκαλύπτων, κανέλα, εσπεριδοειδή, peppermint, πεύκο, και ylang ylang. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι canines και τα felines έχουν keener μακριά τις αισθήσεις της μυρωδιάς από άνθρωποι. Με άλλα λόγια, ενώ η μυρωδιά σας μπορεί να εμφανιστεί ελαφριά σε σας, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να βρεί για να αντέξει δύσκολο.

 

Πώς να εξασφαλίσει εάν το άρωμα είναι κατάλληλο

  • Εάν ανησυχείτε για αυτό, τοποθετήστε το διασκορπιστή αρώματος σπιτιών σας σε μια θέση σπου το κατοικίδιο ζώο σας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε από τον κτηνίατρό σας για να διευκρινίσετε ότι τα συγκεκριμένα fragrances που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλή για «τους φίλους σας». Μια άλλη επιλογή είναι ένας υψηλότερος έξυπνος διασκορπιστής ότι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την εκπομπή ή την ένταση αρώματος. Μπορείτε να καθορίσετε εάν η συγκέντρωση μυρωδιάς είναι κατάλληλη για τους γούνινους φίλους σας κατά συνέπεια. Εντούτοις, παραμονή μακρυά από τη χρησιμοποίηση οποιωνδήποτε ουσιαστικών πετρελαίων ή μηχανών μυρωδιάς εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει το άσθμα. Απλά τελικοί, οι διασκορπιστές και τα ουσιαστικά πετρέλαια δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν κοντά στα ζώα που έχουν τα αναπνευστικά ζητήματα.
  • Είναι καλύτερο να τοποθετηθεί ο διασκορπιστής σας σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας όπου οι γούνινοι φίλοι σας δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση εύκολα σε τον και δεν θα είναι εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα του χρόνου. Αποφύγετε τους διανομείς αναψυκτικών αέρα κοντά στα τρόφιμα του κατοικίδιου ζώου ή την τοποθέτηση στο κρεβάτι σας. Οι εγχώριοι διασκορπιστές και τα ουσιαστικά πετρέλαια πρέπει να διατηρηθούν σε μια θέση που αποτρέπει το κατοικίδιο ζώο σας από να χτυπήσει τα.
  • Κρατήστε το σπίτι σας καλά-αερισμένο. Θέστε ένα κανονικό πρόγραμμα εργασιών για το διασκορπιστή αρώματός σας φεύγοντας επάνω συνεχώς δεν ενθαρρύνεται. Επιπλέον, θυμηθείτε να ανοίξετε το παράθυρο έτσι ώστε ο καθαρός αέρας μπορεί να εισαχθεί.
  • Τακτοποιήστε τα ουσιαστικά πετρέλαια. Η ασφαλέστερη θέση για να κρατήσει όλα τα ουσιαστικά πετρέλαια είναι σε ένα κλειστό γραφείο που είναι από την προσιτότητα του κατοικίδιου ζώου σας. Μερικά ζώα μπορούν να συρθούν για να εξερευνήσουν από τις σαγηνευτικές μυρωδιές, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα επικίνδυνο πείραμα δοκιμής.

 

Συμπερασματικά, για τα κατοικίδια ζώα που κρατούν, περισσότεροι κίνδυνοι ότι συνδεμένοι με τη χρησιμοποίηση του ουσιαστικού πετρελαίου οι διασκορπιστές πρέπει να δοθούν την προσοχή. Αλλά πώς οι κίνδυνοι να ελαττωθούν ή να αποφευχθούν; Παρακαλώ πάντα η προσοχή χρήσης κατά τη χρησιμοποίηση των ουσιαστικών πετρελαίων και των διασκορπιστών αρώματος, και εάν είναι απαραίτητο, κρατά τα κατοικίδια ζώα από την περιοχή ή σε ένα άλλο δωμάτιο. Προτείνουμε σίγουρα την προσοχή ακόμα κι αν δεν συμβουλεύουμε εντελώς ενάντια στη χρησιμοποίηση αυτών των προϊόντων.