Δροσερός-αέρας ή υπερηχητικός διασκορπιστής αρώματος; Όποιοι να επιλέξουν;

September 15, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δροσερός-αέρας ή υπερηχητικός διασκορπιστής αρώματος; Όποιοι να επιλέξουν;
Στη nowaday αγορά, υπάρχουν διάφοροι τύποι διασκορπιστών αρώματος, αλλά ο διασκορπιστής αρώματος δροσερός-αέρα και ο υπερηχητικός διασκορπιστής αρώματος είναι οι δημοφιλέστεροι. Εντούτοις, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους είναι διαφορετικά και σχεδιάζονται για τα διαφορετικά σενάρια. Μετά από μια λεπτομερή σύγκριση, θα είστε σε θέση να επιλέξετε την καλύτερη.
 
Η ακόλουθη μορφή θα περιγράψει τις διαφορές τους σαφέστερες:
 
Διασκορπιστής αρώματος δροσερός-αέρα
ΕΝΑΝΤΙΟΝ
Υπερηχητικός διασκορπιστής αρώματος
Δίδυμος-ρευστό nebulization.
Αρχή
Υπερηχητική διάσπαση σε άτομα.
Διάφορος: εμπορικός, σπίτι, αυτοκίνητο, κ.λπ.
 
Εφαρμόσιμες θέσεις
Κοινός: κρύο και ξηρό εσωτερικός-δωμάτιο.
Το Fastly & μετασχηματίζει ομοιόμορφα τα καθαρά ουσιαστικά πετρέλαια στα μόρια αρώματος. Ευρύτερη σειρά διάχυσης και πιό μακροχρόνια διάρκεια μυρωδιάς.
Επίδραση διάσπασης σε άτομα
Απαιτήστε μια χαμηλή περιεκτικότητα σε ουσιαστικό πετρέλαιο. Τελειοποιήστε τη διάσπαση σε άτομα αλλά όχι αρκετή ένταση αρώματος.
Άνυδρος: καθαρή διάχυση ουσιαστικού πετρελαίου. Το νερό μπορεί να βλάψει τη μηχανή.
Υλικά Diffision
Υγράνετε: το νερό είναι πλειοψηφία ενώ τα πετρέλαια αρώματος είναι προαιρετικά.
Το ξαναγέμισμα δεν είναι συχνό, και τα μπουκάλια μπορούν να είναι σχεδιασμένα όχι τόσο μεγάλα.
Ικανότητα
Μεγάλα μπουκάλια, και ανάγκη για το συχνό ξαναγέμισμα μετά από τη γρήγορη διάχυση.
Εξυπνώτερος: Bluetooth/WiFi APP έλεγχος, ανίχνευση επιπέδων, χρονικός προγραμματισμός, προσαρμογή τρόπων μυρωδιάς, κ.λπ.
Λειτουργία
Κυρίως εμφάνιση-σχετικός: φως νύχτας, ένας-κουμπί/έλεγχος αφής, κ.λπ.
Το πλύσιμο ή το διαλύει με το οινόπνευμα, ή αντικαθιστά ένα νέο ακροφύσιο.
Φραγμένο πρόβλημα των ακροφυσίων
Σκληρά για να αντικαταστήσει το εμποδισμένο πιάτο ψεκαστήρων, πρέπει να αγοράσετε μια νέα μηχανή.
 
Από την ανωτέρω σύγκριση, μπορούμε να ανακαλύψουμε, σε ορισμένα σενάρια, ένας δίδυμος-ρευστός διασκορπιστής μυρωδιάς είναι αρκετά πιό κατάλληλος από τον υπερηχητικό διασκορπιστή αρώματος:
  1. Σημαντικά περισσότεροι που ταιριάζουν στα υγρά περιβάλλοντα.
  2. Εξοικονόμηση χώρου και φορητός για τα διάφορα σενάρια: περιοχή μελέτης, κρεβατοκάμαρα, εργασιακός χώρος, καθιστικό, κ.λπ. Και επιπλέον, μερικοί μικροσκοπικοί αυτοί μπορούν επίσης να κρατηθούν ως φορητό αναψυκτικό αέρα αυτοκινήτων.
  3. Η εύκολη λειτουργία, η κατάλληλα αντικατάσταση ακροφυσίων και το ξαναγέμισμα πετρελαίου δίνουν τη μηχανή μια πιό μακροχρόνιες ζωή υπηρεσιών και μια φιλικότητα προς το χρήστη.
  4. Διάφορες δημιουργικές μηχανές διασκορπιστών πετρελαίου σχεδιάζονται με περισσότερους από έναν διασκορπιστές διευθύνουν. Τα διαφορετικά μπουκάλια αποθηκεύουν τα διαφορετικά πετρέλαια αρώματος και εξυπηρετούν για τα διαφορετικά κεφάλια διασκορπιστών, αποτρέποντας το συνδυασμό αρώματος.
 
Προσοχές χρηστών

Είναι ένας κανονικός όρος εάν ο διασκορπιστής μυρωδιάς είναι ανίκανος να ανάψει για την αρχική χρήση, μπορείτε να συνδέσετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κατόπιν να ανοίξετε τη μηχανή. Όταν η μηχανή λειτουργεί, παρακαλώ μην αντιμετωπίστε τις εξόδους μυρωδιάς άμεσα. Επιπλέον, ο διασκορπιστής αρώματος δεν επιτρέπει να κλίνει ή άνω πλευρά - κάτω να αποφύγει τη διαρροή πετρελαίου.