Έλαιο αρώματος ή ουσιαστικό έλαιο;

September 8, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έλαιο αρώματος ή ουσιαστικό έλαιο;
Το Aromatherapy είναι μια θεραπεύοντας τεχνική που κερδίζει τη δημοτικότητα. Τα έλαια αρώματος και τα ουσιαστικά την έλαια αναφέρονται πάντα στην κλίση κατά ομιλία για aromatherapy. Εντούτοις, παρά το γεγονός ότι έχουν πολύ από κοινού, πολλοί άνθρωποι να αγνοήσουν τις διακρίσεις τους. Όταν aromatherapy ή όταν εσείς θέλει στη μυρωδιά το σπίτι ή τη θέση επιχείρησής σας, κάθε τύπος πετρελαίου έχει τα μοναδικά πλεονεκτήματά του.
Η εξέταση των αρχικών διαφορών μεταξύ των ουσιαστικών ελαίων και των ελαίων αρώματος θα έρθει πρώτα.

 


Οι διαφορές μεταξύ του ελαίου αρώματος και του ουσιαστικού ελαίου

Πετρέλαιο αρώματος

Τα πετρέλαια αρώματος είναι scented πετρέλαια που αναμιγνύονται με άλλες οργανικές ουσίες που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν στους διασκορπιστές. Τα πετρέλαια αρώματος δημιουργούνται χρησιμοποιώντας τα έλαια μεταφορέων και, περιστασιακά, τα λιγότερο ακριβά ουσιαστικά έλαια. Δεν είχαν ποτέ οποιεσδήποτε πρόσθετες ουσίες και έχουν αραιωθεί πάντα, έχουν συνδυαστεί, ή έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία. Επιπλέον, το ελαιοδοχείο αρώματος χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το scented λουτρό φυσαλίδων, το scented σαπούνι, το άρωμα, το scented λοσιόν, και τα scented προϊόντα.
Η πλειοψηφία των καταναλωτών επιλέγει να αγοράσει τα συνδυασμένα πετρέλαια που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία ήδη για τη χρήση σε έναν διασκορπιστή. Διαπιστώνουν ότι με να κάνουν αυτό, μπορούν να κερδίσουν χρόνο, να αποφύγουν τα πετρέλαια, και να δημιουργήσουν ένα ευώδες αλλά μην εξουδετερώνοντας άρωμα.

Ουσιαστικό πετρέλαιο

Τα φυτά, συμπεριλαμβανομένων των ριζών φυτών, χορτάρια ή λουλούδια, και φύλλα, υποβάλλονται σε επεξεργασία στα ουσιαστικά πετρέλαια μέσω της απόσταξης ατμού και της εξαγωγής νερού. Αυτά τα πετρέλαια έχουν χρησιμοποιηθεί για τις χιλιετίες για να μεταχειριστούν ένα ευρύ φάσμα των ασθενειών. Παρά τις απλές τεχνικές, παίρνει πολλή ώρα, έτσι το κόστος είναι κάπως μεγαλύτερο απ'ό, τι για τα πετρέλαια μυρωδιάς. Επιπλέον, το ουσιαστικό ελαιοδοχείο χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το άρωμα, τα scented κεριά, το scented σαπούνι, και το scented ψεκασμό δωματίων.
Άνθρωποι όπως τη λήψη ενός ισχυρού ουσιαστικού πετρελαίου από εγκαταστάσεις ή ένα χορτάρι θαυμάζουν αναγνωρίζουν συχνά το πετρέλαιο από το άρωμά του χωρίς να γνωρίσουν τα πολλά άλλα οφέλη του ή το γεγονός ότι έχει επίσης τις ιατρικές ικανότητες.

 

3 ουσιαστικά πετρέλαια τοπ επιλογών

  • Lavender: ανακουφίζει την πίεση και η βοήθεια αποκρούει την αϋπνία.
  • Πορτοκάλι: ενέργεια και ευτυχία αυξήσεων.
  • Αυξήθηκε: μειώνει τα συναισθήματα της ανησυχίας και της πίεσης και ανυψώνει τη διάθεση.

 

Πώς να τους χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν πολυάριθμοι τρόποι να χρησιμοποιηθούν αυτά τα πετρέλαια εάν θέλετε να πάρετε των περισσότερων από τα. Προσθέστε μερικές πτώσεις σε ένα μπουκάλι νερό ψεκασμού και το χρησιμοποιήστε στο spritz γύρω από το σπίτι όπως απαιτείται.
Όταν συνδυάζεται με έναν διασκορπιστή ουσιαστικού πετρελαίου, όπως τους ηλεκτρικούς έξυπνους διασκορπιστές αρώματος, μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό των διαστημάτων σας. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να ενσωματώσετε το στα πλυσίματα και τα σαμπουάν σωμάτων σας, καθώς επίσης και το λουτρό σας για μια κατευναστική εμπειρία, προκειμένου να ζωντανέψει επάνω το σπίτι μας.