Γραμμή Παραγωγής

Μέχρι τώρα, έχουμε πάνω από 10 γραμμές παραγωγής. Είναι εξοπλισμένοι με τον ακριβή εξοπλισμό εγκαταστάσεων και τον εξοπλισμό δοκιμής.

 

Guangzhou Chiyang Scent Technology Co., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Guangzhou Chiyang Scent Technology Co., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Επανδρωμένοι με τους άριστους μηχανικούς, σχεδιαστές, και εργαζόμενοι, είμαστε σε θέση σας το cOem & τις υπηρεσίες ODM.

 

Όπως όλο και περισσότερους ακολουθήστε ένα προσωποποιημένο επιχειρησιακό ύφος, προτιμούν να πάρουν τα προϊόντα που μπορούν καλύτερα να παρουσιάσουν εικόνα εμπορικών σημάτων τους.

 

Μετά από να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας, θα στείλουμε τα αιτήματα στους σχεδιαστές και στους μηχανικούς προϊόντων μας. Θα συζητήσουν το σχέδιο και

 

το καταστήστε εφικτό.

 

Μόλις επιβεβαιώσουν οι πελάτες το σχέδιο και ζητήσουν ένα δείγμα, θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε, και να παραδίδουμε το δείγμα στους πελάτες.

 

Εάν όλα πάνε καλά, η μαζική παραγωγή θα αρχίσει και τα προϊόντα θα παραδοθούν όπως έχει προγραμματιστεί.

 

Ε & Α

Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια, η έρευνα και η ανάπτυξη (Ε&Α) είναι μια διαδικασία που προορίζεται για να δημιουργήσει τη νέα ή βελτιωμένη τεχνολογία που μπορεί να παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση, τη βιομηχανία, ή το εθνικό επίπεδο. Η διαδικασία της τεχνολογικής καινοτομίας είναι σύνθετη και επικίνδυνη. αυτό απαιτεί επίσης την Ε&Α μιας επιχείρησης για να οργανωθεί προσεκτικά, να ελεγχθεί, να αξιολογηθεί, και να ρυθμιστεί.

 

Στην επιχείρησή μας, επανδρωνόμαστε με τους άριστους μηχανικούς, τους δημιουργικούς σχεδιαστές, και τους επαγγελματικούς εργαζομένους. Όντας το ισχυρό στήριγμά μας, αφιερώνονται στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων. Οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν τα αιτήματά σας στα προϊόντα και είμαστε σε θέση στους πελάτες να ικανοποιήσουμε τα προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες.